(Herpen, NL 1968) studeerde architectuur aan de TU van Eindhoven en Delft, waar hij in 1994 afstudeerde. Hij werkte enige jaren als tentoonstellingsontwerper in het Nederlands Architectuur instituut en als architect in het bureau van Christian Rapp met wie hij ook het boek “het Kant en Klaar Huis” publiceerde. In 1996 begon hij als zelfstandig architect in Rotterdam en was datzelfde jaar mede oprichter van DaF-architecten.
Daan Bakker is een bouwer met een brede belangstelling voor techniek en maakbaarheid. Hij betrekt daar graag anderen bij. Zo werkt hij met vrijwilligers aan diverse publieks- boerderijen en gemeenschapsgebouwen (Belevenisboerderij, Spoortuin, Bureau Eendracht) en ontwikkelde hij samen met toeleveranciers een energieneutrale Tiny house (Tiny A).
Hij draagt in diverse gremia bij aan de discussie over ruimtelijke kwaliteit en de rol van de ontwerper. Zo was hij onder andere lid van de commissie welstand en monumenten van Rotterdam, van de redactie van het Jaarboek Architectuur in Nederland en van de adviescommissie architectuur van het Stimuleringsfonds voor Architectuur.
Catherine (Parijs, 1966) studeerde in 1994 met eervolle vermelding af als architect aan de Technische Universiteit Delft. Daarvoor studeerde ze twee jaar Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Leiden; 1985-1987. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest bij de bureaus MAXWAN en PalmBout richtte zij in 1998 samen met Paul van der Voort en Daan Bakker het bureau DaF-architecten op.
Catherine’s motief om architect te worden is haar liefde voor de bestaande stad en oude landschappen. Ze heeft zich binnen het bureau gespecialiseerd in het ontwerp en onderzoek op het raakvlak van archeologie, erfgoed en ruimte. In multidisciplinaire teams is zij vaak de bruggenbouwer die in staat is de belangen en deskundigheden van verschillende partijen en disciplines te verbinden aan het ruimtelijke project. Zij heeft ervaring in het scherp krijgen en verbeelden van wat mensen waardevol vinden om daarmee de randvoorwaarden voor de toekomst te bepalen.
In die hoedanigheid is zij sinds 2003 betrokken bij diverse projecten rond publiekspresentatie van de Romeinse Limes in Nederland (sinds 2021 UNESCO werelderfgoed) en de Oude Hollandse Waterlinie. Met het meerjarig project ‘Polderpad van Rotte tot Schie’ ontwikkelt ze samen met Natuurmonumenten, historische verenigingen en lokale boeren en bewoners beleveniselementen voor het Polderpad van Rotte tot Schie. Hierin komen online publieksbereik, landschappelijk ontwerp en gebiedsidentiteit samen.
Catherine schrijft artikelen en plankritieken in vakbladen waaronder Blauwe Kamer, Space, Heemschut, S&RO en KNOB Bulletin. Ze geeft onderwijs aan de masteropleiding binnen de vakgroepen public interior en Methods of Analysis and Imagination van de TUDelft. Als bewoner en ontwerper in Rotterdam-West is ze actief bij diverse buurtinitiatieven zoals de Spoortuin, de Groene Connectie en Huize Middelland.
(Spaarndam, 1978) studeerde in 2007 met eervolle vermelding af als interieurarchitect aan de HKU in Utrecht en in 2000 is hij als ruimtelijk ontwerper afgestudeerd aan de NHL in Leeuwarden.
Sinds 2006 is Polle bij DaF-architecten werkzaam als (interieur-) architect, technisch tekenaar en 3D modelleur. Hier werkt hij aan zeer uiteenlopende projecten, zoals medisch centra, bruggen, en transformaties
Naast zijn werkzaamheden voor DaF-architecten gaf hij technisch tekenenles aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam en werkt hij aan zijn eigen opdrachten onder de naam KOBS interieurarchitectuur.